DVD til MP4

Konvertering af DVD`er

Har du en samling af gamle DVD’er med værdifulde minder, som du gerne vil bevare og se på forskellige platforme såsom smartphones, PC, Mac, tablets og smart TV? Hos Restor kan vi hjælpe dig med at konvertere dine DVD’er til MP4-formatet, som er et af de mest udbredte og kompatible formater til video. Det betyder, at du kan afspille dine minder på næsten enhver enhed.

Priser

Se flere priser

Klar til at bestille?

Muligheder for overdragelse af materiale

Pakke ikon

Forsendelse

Kommer du langvejs fra, kan du sende dit materiale i en pakke til os.

Der er mulighed for at indlevere dit materiale personligt

Indlevering

Du er velkommen til at komme forbi vores kontor efter aftale.

Ikon af lastbil

Afhentning

Vi tilbyder også at afhente og returnerer dit materiale.

Derfor er det en god ide at få konverteret dine DVD`er

Har du en samling af DVD’er med dyrebare minder fra fortiden? Det kan være, at du har optagelser af børnenes første skridt, familiens ferier eller vigtige begivenheder, som du gerne vil bevare. Med tiden kan dine skiver blive beskadiget eller gå tabt, og så risikerer du at miste disse værdifulde minder. Derfor er det en god ide at få konverteret dine medier til et mere holdbart format.

Ved at få lave dine DVD’er om til et mere tidssvarende filformat, kan du bevare dine minder i længere tid, og du kan også nemmere dele dem med dine venner og familie.

Hvilke formater kan du få dine DVD’er konverteret til?

Hvis du har en samling, der bare samler støv, fordi du ikke længere har en DVD afspiller, kan konvertering give dig mulighed for at se dit indhold på andre enheder. DVD konvertering er en proces, hvor man omdanner indholdet til et andet format, der kan afspilles på en computer eller en række andre enheder.

Når du vælger at få dine videoer konverteret, kan du hos Restor vælge mellem flere forskellige formater, som dine DVD`er kan konverteres til. Nogle af de mest almindelige formater inkluderer:

Som standart får du leveret dine videoer i MP4 format, men du også mulighed for at få dem omdannet til mange andre formater. De mest populære er:

MP4 | AVI |MPEG | WMV | MOV | FLV

Hvilke enheder kan du se dine konverterede DVD’er på?

Når vi har konverteret dine DVD’er om til et andet format, kan du nyde dit indhold på en bred vifte af enheder. Dette giver dig mulighed for at se dine minder, selvom du ikke længere har en DVD-afspiller. Her er nogle af de enheder, du kan se dine konverterede DVD’er på:

– Computer
– Mac
– Smart TV
– Mobiltelefon
– Tablet
– Spilkonsol
– Streamingenheder