Scanning af lysbilleder / dias

Scanning af lysbilleder / dias
Få scannet dine lysbilleder i høj kvalitet og til fornuftige priser. Når du får digitaliseret dine lysbilleder, så holder de i mange år frem og kan ses på forskellige digitale enheder herunder PC, tablet, smartphone eller TV. Slip for bøvlet og de mange timers arbejde med selv at skulle scanne dine lysbilleder. Efter de er digitaliseret, kan dine billeder let deles med venner og familie.

Vælg blandt tre kvaliteter
Hos Restor kan du vælge mellem tre forskellige kvaliteter alt efter, hvad der passer til dine behov. Til almindelig privat brug anbefaler vi Scan Basic eller Scan Plus. For fagfolk eller dem der gerne vil have en ekstra høj opløsning, anbefaler vi Scan Pro.

Levering
Afhængig af ordrens størrelse kan vi, i langt de fleste tilfælde, levere inden for 14 dage. Ved oprettelse af ordre vil du få oplyst en specifik leveringsdato. Vi leverer dine billeder på enten USB-stik eller DVD. Du kan også få dem overført via. download.

Vælg en kvalitet der passer dig

lysbilleder i fotostudie

Se forskellen

Original

Vi scanner bl.a. disse formater

35mm

Ramme: 5×5 cm (2″ x 2″)
Film: 24mm x 36mm

135 halvformat

Ramme: 5×5 cm (2″ x 2″)
Film: 17.5mm x 23mm

126

Ramme: 5×5 cm (2″ x 2″)
Film: 28mm x 28mm

127

Ramme: 5×5 cm (2″ x 2″)
Film: 30mm x 30mm

110

Ramme: 5×5 cm (2″ x 2″)
Film: 17mm x 13mm

Lysbilleder til digitale billeder

At konvertere lysbilleder til digital, er en fantastisk måde at bevare dine minder på. Udover at være lettere tilgængelig, er de også bevaret på en sikker og mere holdbar måde. Hos Restor.dk har vi specialiseret os i at konvertere lysbilleder til digitale filer af høj kvalitet, så du kan beholde dine minder for altid.

Vi bruger de nyeste scannere til at konvertere dine lysbilleder / dias til digitale billeder. Vi ved, hvor vigtige disse minder kan være for vores kunder, og derfor gør vi alt, hvad vi kan, for at levere det bedste resultat.

Bevar og del let dine minder

Hvis du har en samling med gamle billeder, kan det være en god idé at overveje at få dem digitaliseret, så de kan bevares i høj kvalitet og nemt deles med familie og venner.

Hos Restor.dk kan vi hjælpe dig med at digitalisere dine lysbilleder / dias og tilbyder vores service til konkurrencedygtig priser. Med vores erfaring og den nyeste teknologi, kan vi sikre, at dine billeder bliver konverteret til en høj digital kvalitet.

Når vi har digitaliseret dine lysbilleder / dias, kan du nemt downloade filerne sikkert eller modtage dem på en USB-nøgle eller et anden digital medie efter eget ønske. Herefter kan du let dele dem med andre.

Vi vægter kundetilfredshed højt

Kundetilfredshed er vores højeste prioritet hos Restor.dk. Vi går meget op i at sikre, at kunden føler sig tryg og får en god oplevelse under hele processen med at få digitalisere deres lysbilleder / dias.

Vi ved, at det kan være svært at overlade sine dyrebare minder til andre, men vi sikrer dig, at dit materiale vil blive behandlet med den største omhu og respekt. Vi tager os tid til at lytte til dine behov og ønsker, og vi er altid åbne for spørgsmål. Vi stræber efter at gøre hele processen så enkel og problemfri som muligt for dig. Vi ønsker at give vores kunder den bedst mulige oplevelse, når de vælger at digitalisere deres lysbilleder / dias hos Restor.dk. Se hvad andre kunder siger om Restor.


Andre services

Overspilning af videobånd

videobånd i fotostudie

Scanning af negativer

negativ fotofilm i fotostudie

Scanning af papirbilleder